'Niets doen' kan een heel nuttige bezigheid zijn. Echte creativiteit bloeit pas op als er niets hoeft en als er niet aan een resultaat wordt gedacht.

Mandala workshop

Mandala tekenen werkt ontspannend en is fijn om in groepsverband te doen. Ik geef geregeld mandala workshops. Maar je kunt ook zelf een workshop aanvragen. 

Scholen en BSO
Een mandala workshop op de BSO of tijdens een handvaardigheidsles op school? Neem dan contact op om te bespreken wat de wensen zijn en om te kijken of dit past binnen jullie budget. Ik heb op diverse scholen en BSO's workshops verzorgd die voor jongens en meisjes een uitdaging bleek.

Team uitje
Wil je een leuke activiteit organiseren als bedankje voor je vrijwiligers of om meer in verbinding te komen met je team? Dan kom ik graag een op maat verzorgde workshop geven. Informeer naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje
Creatief tintje geven aan een kinderfeestje? Niet alleen meisjes maar ook jongens vinden 'ontwerpen' met passer, liniaal en potlood stoer om te doen. Ik verzorg een workshop bij jullie thuis, hier in mijn workshopruimte of op de Groene Belevenis in Leusden.

Vriend(inn)enfeestje
Zin om in een ontspannen ambiance te genieten van mindfulness tekenen? Kom dan eens ervaren hoe leuk het is om met elkaar een mandala te ontwerpen voor de jarige. Of ieder voor zich. Alles is mogelijk. Een ding is zeker. Jullie gaan ontspannen en vrolijk naar huis met een creatief kunstwerk.

 

Thema mandala workshops
Iedereen kan zich inschrijven voor thema workshops. Ervaring is niet nodig. Je kunt je inschrijven voor onderstaande workshop. 

Deze activiteit kan niet online worden gereserveerd. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

 

 

Volg mij via LinkedIn Volg mij via Facebook