'Niets doen' kan een heel nuttige bezigheid zijn. Echte creativiteit bloeit pas op als er niets hoeft en als er niet aan een resultaat wordt gedacht.

Mandala workshop

Mandala tekenen werkt heel ontspannend en verbindend in een groep. 

Scholen en BSO
Een mandala workshop op de BSO of tijdens een handvaardigheidsles op school? Neem dan contact op om te bespreken wat de wensen zijn en om te kijken of dit past binnen jullie budget. Ik heb op diverse scholen en BSO's een workshop gegeven die mooie reacties bij de kinderen opleverde.

Team uitje
Wil je een leuke activiteit organiseren als bedankje voor je vrijwiligers of om meer in verbinding te komen met je teamgenoten? Dan kom ik graag een op maat verzorgde workshop geven. Informeer even naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje
Creatief tintje geven aan een kinderfeestje? Niet alleen meisjes maar ook jongens vinden 'ontwerpen' met passer, liniaal en potlood fijn om te doen. Ik verzorg een workshop helemaal op maat bij jullie thuis of hier in mijn workshop ruimte zodat ouders zelf ook kunnen genieten!

Vriendinnen 
Hoe fijn is het om met een groep vriendinnen even bij te praten en tegelijkertijd iets creatiefs te doen? Geniet eens van een mindfulness teken workshop en kom eens op een andere manier met elkaar in verbinding. Tijdens het tekenen en kleuren ontstaan vaak mooie gesprekken. Niets hoeft, alles mag. Een ding is zeker.  Jullie gaan weer opgeladen én met een creatief kunstwerk naar huis.

 

Volg mij via LinkedIn Volg mij via Facebook